NutriMagnesium - 60 tab
€ 22,95
Levertijd: 1 werkdag
Productinformatie
Magnesium is betrokken bij de celdeling, een normale eiwitsynthese, de energiestofwisseling en de normale werking van zenuwstelsel en spieren. Magnesium draagt bij tot de elektrolytenbalans en de instandhouding van normale botten en tanden, het normaal psychologisch functioneren en een vermindering van vermoeidheid en moeheid.
De biologische beschikbaarheid van organische magnesiumvormen (zoals in NutriMagnesium) is beter dan die van anorganische (bijv. magnesiumoxide). De glycerofosfaatvorm is vetoplosbaar en de bisglycinaatvorm kan deels intact worden opgenomen (zonder inwerking van verteringsenzymen).
Wat is zo bijzonder aan dit magnesiumpreparaat van de ‘synergy' lijn?
- Goed opneembare organische vormen van magnesium.
- 100% biologisch geteelde alfalfascheuten en brandnetel leveren synergetische cofactoren, enzymen en andere fytonutriënten.
- Alfalfascheuten en brandnetel zijn "vers" gevriesdroogd, voor het behoud van de enzymactiviteit.
- Het poeder van de alfalfascheuten en de brandnetel is grondig microbiologisch getest
- FruitOx Blend (fruitmix) levert extra synergie
Dosering
3x1 tablet per dag, bij voorkeur bij de maaltijden.
Eventuele bijwerkingen: voor zover bekend veroorzaakt dit middel in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Respecteer een tussenperiode van 3 uur tussen gebruik van dit middel en de inname van penicilline, fluorochinolonen en lymecycline (antibiotica).
Ingrediënten
Magnesium (citraat, malaat, bisglycinaat en glycerofosfaat) | 150 mg (40% ADH) |
Alfalfa (Medicago sativa) (vers gevriesdroogd) blad | 100 mg |
Brandnetel (Urtica dioica) (vers gevriesdroogd) blad | 50 mg |
FruitOx blend - bessenmix (vers gevriesdroogd) (blauwe bosbes, zwarte bes, druif, granaatappel, zure kers, vlierbes, veenbes, framboos) | 16 mg |
Categorie: | Magnesium |
---|---|
Ingrediënt: | Alfalfa, Blauwe bosbes, Brandnetel , Druif, Framboos, Granaatappel, Magnesium, Veenbes, Vlierbes, Zure kers, Zwarte Bes |
Vorm: | Tablet |
Vrij van: | Geen info |