BCAA poeder - 200 gram
BONUSAN

BCAA poeder - 200 gram

BONUSAN
BON0845

€ 52,99

BCAA poeder bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Het is een populair supplement bij sporters.

Levertijd: 2 - 5 werkdagen

BCAA poeder bestaat uit drie essentiële aminozuren met een vertakte keten: L-leucine, L-isoleucine en L-valine. Het is een populair supplement bij sporters.

Goede verhouding van BCAA's (2:1:1)

De afkorting BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids. De drie BCAA’s zijn een structureel bestanddeel van spierweefsel. Ze maken ongeveer 30% uit van dit eiwit. De onderlinge verhouding van de BCAA’s in dit product komt overeen met de verhouding in de spieren. Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport BCAA poeder. Producten uit de Topsportlijn hebben dezelfde goede eigenschappen als de normale producten, maar worden onafhankelijk getest op de aanwezigheid van doping-gerelateerde stoffen.

Aanbevolen gebruik

Na een zware belasting of voor het slapen gaan één afgestreken maatlepel (of naar behoefte) met vruchtensap innemen. Zo nodig dosering verhogen. Dit product niet innemen met eiwithoudende levensmiddelen. Een maatlepel is bijgesloten.

Bewaaradvies

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing

De vertakte keten aminozuren worden gemakkelijk opgenomen en gaan een competitie aan met aminozuren bij de absorptie. Daarom dient BCAA poeder tenminste een half uur voor de maaltijd te worden ingenomen. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Samenstelling per afgestreken maatlepel á 3,32 gram :
(dagdosering)
  
BCAA-aminozuren, in een verhouding L-Leucine : L-Isoleucine : L-Valine = 2:1:13320.00mg
waarvan L-Isoleucine830mg
waarvan L-Leucine1660mg
waarvan L-Valine830mg

Ingredienten

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine. Met bijgesloten maatlepel.


* RI = Referentie-inname


Categorie: Gewrichten / Spieren / Osteo
Ingrediënt: BCAA
Vorm: Poeder
Vrij van: Conserveringsmiddelen, Dierlijke substanties, Gluten, Lactose, Soja, Synthetische kleurstoffen, Synthetische smaakstoffen